Предлагаме ви интервю с лечителя Георги Борисов, в което той

...
Предлагаме ви интервю с лечителя Георги Борисов, в което той
Коментари Харесай

Наш лечител: Тези билкови мехлеми помагат при рани, вени, гъбички

Предлагаме ви изявление с лечителя Георги Борисов, в което той споделя своя опит в подпомагането на лекуването на всевъзможни рани, в това число диабетни, а също и проблематични вени, и гъбички.

Народният врач практикува също по този начин чекръкчийство, радиестезия и билколечение. В нашия диалог ще засегнем и други тематики, които вълнуват хората и касаят тяхното както физическо, по този начин и душевно положение.

- Г-н Борисов, преди година публикувахме изявление с вас, в което говорихме за лекуването на дископатия, ишиас, плексити, шипове. Тогава ни разказахте за чекръкчийството, което практикувате повече от 12 години. Какво ще споделите в този момент с нашите читатели?

- Искам да предложа на вашите читатели лечебни мехлеми, които оказват помощ при редица болести. Всъщност, става дума за три типа мехлеми, които са козметични артикули, само че са основани съвсем напълно от натурални съставки. Единият оказва помощ в лекуването на рани, другият - на вените, капилярните мрежички, хематомите, третият е противогъбичен. Мехлемите са тествани и тествани над 7 години, имат нужните документи. Най-напред съм ги тествал върху себе си, след това върху познати и искащи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР