„Предлагаме да няма подоходен тест и за помощта за 1

...
„Предлагаме да няма подоходен тест и за помощта за 1
Коментари Харесай

Предлагат от догодина помощта за 1 и 8 клас да е за всички деца

„ Предлагаме да няма подоходен тест и за помощта за 1 и 8 клас. Предлагаме помощта да стане 300 лв., а не 250 лв., както е в момента”. Това разгласи общественият министър Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е в студиото на утринния блок на Нова телевизия.

Това ще коства още 398 милиона на страната.

Така, съгласно нея ще стартират родителите да се обезпечават на действителните си заплати, а не на минимални суми, с цел да могат да вземат пари от страната. Сачева показа, че е чувала от доста места, че щом някой заплаща налог на страната, ще взима от нея.

На въпрос дали децата един ден ще изплащат заема, взет за детските си, министърът изрично съобщи, че това няма да се случи.

Припомняме ви, че през вчерашния ден стана ясно, че детски ще бъдат давани на всяко дете от началото на 2021 година.

Във връзка с това какъв брой родителя са се възползвали от средствата, които се отпускат, когато се постанова гледане на карантинирано дете, Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е съобщи, че досега има подадени 80 заявки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР