Предлагам във вторник в 11.00 часа да се съберем всички

...
Предлагам във вторник в 11.00 часа да се съберем всички
Коментари Харесай

Премиерът Борисов за случая с Калиакра: Ние сме осъдени

Предлагам във вторник в 11.00 часа да се съберем всички в София и да намерим решение. Това сподели министър председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила по време на срещата във Варна във връзка зародилото напрежение за предпазена зона „ Комплекс Калиакра “, съобщи Фокус.

На срещата участват също и вицепремиерът Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила, министърът на околната среда и водите Нено Димов Нено Димов е министър на околната среда и водите. Роден е през 1964... към профила, финансовият министър Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април... към профила, министърът на превоза Ивайло Московски Ивайло Московски е министър на превоза, осведомителните технологии и... към профила, кметовете на Каварна, Балчик и Шабла, представители на инициативния комитет „ Да спасим Добруджа “ и засегнатите браншови организации.

„ Ние сме пристигнали да се срещнем с вас и, с цел да няма тълкования по-късно на диалозите, сме поканили публицистите да слушат. Мисля, че няма нищо неприятно, тъй като парите, които се дават, дай Боже да са по-малко, са на всички данъкоплатци. Така че би трябвало да чуят всички пред какъв проблем през годините сме се изправяли и да мислим авансово, когато взимаме управнически решения до какво водят след няколко години “, разяснява водачът на ГЕРБ.

„ Ние в този момент седим пред вас, червим се, вие блокирате улици, пазейки си своя интерес и ние би трябвало да вземем едно решение, което на днешната намира се опитваме да е такова, че да не увредим ничии ползи – и на тези данъкоплатци, поради, които би трябвало да дадем толкоз пари и надлежно вие като стопани на парцелите си. Това е задачата на срещата. Ние сме наказани, тук не става въпрос в този момент да одобряваме нещо, ние сме наказани и откакто сме наказани, а процесът е почнал в далечната 2006, да търсим кой е подписал през времето е безсмислено. Сега сме изправени пред тази догадка. Въпросът е, в случай че отменим заповедта до септември какво следва, в случай че не е я отменим, а предприемем някакви дейности какво следва? Ние имаме държавно управление, имаме наранени, имаме неправителствени организации, хубави, неприятни, това са хората, които договарят. Предлагам във вторник в 11.00 часа да се съберем всички в София и да намерим решение. Със сигурност ще се наложи да се заплаща и да се компенсира. Това имаме да решаваме. Отдавна тези процедури и процеси са завършили “, съобщи още министър председателят Борисов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР