Предлагам Бойко Борисов да стане омбудсман, заяви в неделя Настимир

...
Предлагам Бойко Борисов да стане омбудсман, заяви в неделя Настимир
Коментари Харесай

Настимир Ананиев предложи Бойко Борисов да стане омбудсман

" Предлагам Бойко Борисов да стане омбудсман ", съобщи в неделя Настимир Ананиев от ПП-ДБ. Той уточни, че това било “добро място да се пенсионира към този момент ”, а и в “ролята на омбудсман щял да се сблъска с жалбите на хората, които се дължат на неговото 12-годишно ръководство ”.

Коментарът на Ананиев пристигна във връзка информации в обществените мрежи с изказвания, че той демонстрира интерес към поста.

Според него Борисов се опасява от " Продължаваме Промяната ".

" Хората могат да усетят смяната, когато си отворят хладилника и по метода, по който си заплащат сметките. Има резултати от нашето ръководство. За 9 месеца започнаха доста от промените, само че те са заложени за 18 месеца, което беше контрактувано с ГЕРБ-СДС. Пеевски седи компактно зад Борисов. ГЕРБ-СДС би трябвало да кажат къде желаят да седят ", разяснява Ананиев.

На фокус служебните министри на е-управлението и на Министерство на вътрешните работи

Настимир Ананиев уточни, че ПП-ДБ ще наблюдават деликатно кой е министърът на вътрешните работи и на електронното ръководство в служебното държавно управление на Димитър Главчев. Те дават отговор за изборите, както евроизборите, по този начин и парламентарните стимулира се той. Той прикани Главчев и президента да създадат по този начин, че изборите да са две в едно, на 9 юни. Ананиев уточни и какви пари могат да се спестят посредством избор 2 в 1.

“Не си заслужава България да заплаща 100 млн. лева повече. Това са ВиК мрежите и асфалтирането на пътищата на 10 български села. Защо тези пари да бъдат хвърлени напразно? ”, сподели той.

Втори в листите за евроизборите

От думите на Настимир Ананиев стана ясно, че той е втори в листата на претендентите за евродепутати след вътрешното допитване. Първото място е отредено за Никола Минчев. За съставянето на листите обаче ще има значение и предложенията на Демократична България.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР