Предлага се най-добрият бюджет от всичките досега. Предвиждат се 4,5

...
Предлага се най-добрият бюджет от всичките досега. Предвиждат се 4,5
Коментари Харесай

Предлага се най-добрият бюджет от всички досега, смята Главчев

Предлага се най-хубавият бюджет от всичките до момента. Предвиждат се 4,5 милиарда повече доходи. Това значи, че за 2 години имаме нарастване на брутния артикул с 10 милиарда. Имаме предложение за нарастване на заплатите в бюджетния бранш с 10% и с 20% на учителите. В обществения бранш имаме планувани 150 милиона за майките на деца с увреждания. На Националния съвет за тристранно съдействие нямаше недоволни от бюджета, който се предлага. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Димитър Главчев пред Нова телевизия.

"Сега ръководещите са насочили напъните си към повишение на приходите.Правят се старания за повишение на приходите и те към този момент имат действителен измерител, непълен, само че никой преди този момент не е правил нещо подобно”, разяснява Главчев.

Относно митингите, Главчев съобщи, че всеки има право да стачкува.

„ Хората не желаят избори, върху нас е отговорността да подобряваме качеството на живот”, разяснява още Главчев.

Относно желаната оставка на вицепремиера Валери Симеонов, Главчев разяснява, че това е персонален акт, само че има и политическо решение.

„ Имаше решение на съдружен съвет. Не считам, че структурата ще се срути, тя е много постоянна, има съдружно споразумение”, разяснява депутатът.

„ Доверието към държавното управление не пада, социологическите изследвания сочат, че държавното управление се употребява с доверие. Повечето хора не желаят предварителни избори”, съобщи Главчев.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР