Предизвикалата огромен обществен интерес книга Пътят на таланта“, разкриваща модерната

...
Коментари Харесай

Книгата „Пътят на таланта“ ще бъде представена в цялата страна

Предизвикалата голям публичен интерес книга „ Пътят на гения “, разкриваща модерната философия за работа в детско-юношеския футбол и развиването на млади гении, ще бъде показана в цялата страна с общо 9 работни полемики сред 11 и 19 януари т.г. Това оповестиха от Българския футболен съюз /БФС/. 

Още на следващия ден създателят на научния труд и основен методист на юношеските национални тимове Лъчезар Димов ще се срещне с треньори и ръководители в пловдивския хотел „ SPS “, като началният час на презентацията е 12:00 часа.

Освен показване на книгата „ Пътят на гения “, на събитията ще бъдат дискутирани разнообразни тематики, хрумвания и практики за повишение на качеството на работа в ДЮШ , измежду които промени в детския футбол и елитните младежки групи, актуализиране на онлайн академията на БФС, структурата на юношеските национални тимове, както и образованието на треньорите от елитните младежки групи с специалисти от ФИФА и УЕФА .

Българският футболен съюз насочва покана към всички заинтригувани страни – треньори, методисти, ръководители и други, да вземат присъединяване в работните полемики .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР