Предизборният щаб на ГЕРБ-София и партньорите ни от СДС-София отправихме

...
Предизборният щаб на ГЕРБ-София и партньорите ни от СДС-София отправихме
Коментари Харесай

ГЕРБ: Мая Манолова отказа участие в дебата за София

Предизборният щаб на ГЕРБ-София и сътрудниците ни от СДС-София отправихме покана за спор преди балотажа тази неделя сред претендентите за кмет Йорданка Фандъкова и Мая Манолова, дружно с техните екипи по значими тематики за развиването на София. Това написа в известие от пресцентъра на ГЕРБ, което публикуваме без редакторска интервенция:

" Категорично изразихме позиция, че дебатът би трябвало да се организира на неутрална територия и с опция да бъде отразен от всички медии, които желаят това. Получихме покана за организирането му от Българска национална телевизия, които поеха уговорката да провеждат и да обезпечат достъп на останалите медии. Обществената медия е натурален хазаин на този спор.

Г-жа Мая Манолова отхвърли присъединяване в дебата за София, който предложихме, и който публичната медия беше подготвена да провежда. Г-жа Манолова продължава да крие както лицата на хората, които стоят зад нея, по този начин и произхода на средствата, с които финансира акцията си. Това са доста значими въпроси, от които тя продължава да бяга и не дава отговори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР