Предизборните трусове в редиците на социалистите в Сливен ядосаха лидера

...
Предизборните трусове в редиците на социалистите в Сливен ядосаха лидера
Коментари Харесай

Заради агитация с името и логото на БСП: Нинова дава на прокурор кандидат-кмет

Предизборните земетресения в редиците на социалистите в Сливен ядосаха водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която упрекна кандидат-кмета Минчо Афузов, някогашен регионален шеф, „ в машинация “ и поради това го дава на прокурор.

Преди няколко седмици Афузов бе повдигнат за градоначалник от алената общинска конференция с внушително болшинство, само че по-късно Националният съвет не се съобрази с решението и смени кандидатурата с някогашния кмет - Кольо Милев.

Минчо Афузов обаче не се е отказал от изборната конкуренция и пропагандира в Сливен посредством билбордове, употребявайки логото и името на Българска социалистическа партия. На тях е изписано - „ БСП-Сливен поддържа Минчо Афузов за кандидат-кмет “, само че е конкретизирано, че не е формалният претендент на соцпартията, само че е номинация на локалната организация.

" Платил си е тлъста сума за билбордове, на които лъже, че е подсилен от БСП като използва цветовете, логото и името на партията. И то откакто на партийната конференция в Сливен отхвърли Българска социалистическа партия да го издигне ", твърди Корнелия Нинова.

„ Обръщам се към всички сливналии: ще гласувате ли за човек, който занапред ви лъже и мами? Човек, който желае да завоюва гласа ви с машинация ще ръководи четири години с измама, в случай че му се доверите през днешния ден. Българска социалистическа партия има собствен формален претендент - достоен и потвърдено честен - военачалник Кольо Милев. Сезираме ЦИК, ОИК и прокуратурата за машинация ", показва още соцлидерът.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР