Предизборната кампания не е започнала официално, но реално тя вече

...
Предизборната кампания не е започнала официално, но реално тя вече
Коментари Харесай

Две лидерски битки се очертават на предстоящите избори от обявените до сега листи

Предизборната акция не е почнала публично, само че действително тя към този момент е в ход. Две лидерски борби се обрисуват на идните избори от оповестените досега листи. В 25-и регион в София лидер на листата е водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който ще се съревновава с водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, ръководителят на " Възраждане " Костадин Костадинов, Христо Петров от " Продължаваме промяната ". Тук е издигната от предприемчив комитет е и фолкпевицата Луна.

В Пловдив се кандидатират Бойко Борисов, Никола Минчев и Кристиан Вигенин.

Бившият министър председател Кирил Петков е претендент от 24-ти МИР София-град, където са още Тома Биков от ГЕРБ и Георги Свиленски от Българска социалистическа партия.

Днес откакто листите на ГЕРБ бяха оповестени публично, водачът на партията нападна държавното управление на Кирил Петков. Съобщи, че по публични данни вносът от Русия се е нараснал и това е довело до приключване на български капитали към Москва.

В изискванията на интернационалните наказания към Москва - за няколкомесечното ръководство на " Продължаваме промяната ", " Демократична България " и Българска социалистическа партия - България е нараснала вноса от Русия със 160% от януари, най-много на нефтени масла и нефтен газ, разгласи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Само за пет месеца интензивно ръководство на тези три партии България стана три пъти по-зависима стопански от Русия по линия на стокообмена си. При наказания. Това е най-изгодното държавно управление, обслужващо ползите на Руската федерация и на президента Путин ", съобщи Бойко Борисов, водач на ГЕРБ.

Борисов подсети, че ГЕРБ имат 6-7 оферти за съществени евроатлантически цели. Повтори, че е за 100% диверсификация от " Газпром " и че е дал съвет на служебния кабинет да внимава в диалозите с съветската корпорация при възможен арбитраж.

" Искат да изкарат Радев, че е съветският човек надали не. Не. Какво предизвикаха на президента Путин, че изгониха готвачки, чистачки и сходни от Руското посолство? А? Дали са му нанесли вреда и дали това той няма да го преглътне доста елементарно на фона на милиардите, които получава през България? ", уточни Борисов.

Борисов съобщи, че служебното държавно управление сега е в капан по повод вероятни решения на газовата рецесия.

" Ако тръгнат по някакъв метод да оправят ситуацията, ще бъдат упрекнати, че са хората на Путин. Ако не тръгнат да го оправят, единственото, по което може да доставят газ, е през Турция ", сподели още Бойко Борисов.

Лидерът на ГЕРБ разяснява и предлагането на Слави Трифонов за привикване на референдум за полупрезидентска република. Борисов изрази своето схващане, че в България доста бързо едноличните ръководства се трансформират в не доста красиви форми на ръководство. И направи паралел с 45-та година.

Борисов прикани партиите да бъдат по-внимателни и похвали Слави Трифонов като артист.

" Той имаше действителния късмет да ръководи, не пожела, той и, както приключва самичък против всички, това е може би най-новото шоу, което ще води ", добави Борисов.

От партията на Борисов оповестиха, че три техни изявления за злоупотреби с газ са станали обект на хакерска офанзива от профили, свързани с съветски обществени мрежи.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР