Предизборната кампания може да бъде приключена внезапно по много начини.

...
Предизборната кампания може да бъде приключена внезапно по много начини.
Коментари Харесай

Нинова, спиш ли?! Червеният кандидат за кмет на Враца позира с мутри, единият бияч на деца

Предизборната акция може да бъде завършена ненадейно по доста способи. Едни от най-популярните са претендентът да употребява непремерена имитация, безогледно придвижване или да разгласява абсурден кадър, написа BulNews.
Нещо сходно се случи през вчерашния ден във Враца.
Кандидатът на Българска социалистическа партия Иван Иванов пусна в своя профил в обществената мрежа няколко фотоси, измежду които се откроява тази с две врачански мутри. Разгледайте деликатно скандалния кадър. Не бързайте! Вижте физиономиите на хората към мераклията за кмет. Как е, завоюваха ли ви за почитател на Българска социалистическа партия? Вдъхновени ли сте да гласувате за тези облици? Не, това не е колаж!
Най-вероятно Корнелия Нинова не знае за този копнеж на Ванката да притегля гласоподаватели по извънредно несъответствуващ метод. За да проумеят почитателите на проваления червен претендент що за издънка е сътворил той, ще разбираем, че няма различен негов сътрудник в цялата страна, който да е позволил толкоз сериозен гаф по време на предизборната акция.
Вероятно Ванката си прави проекти, в случай че инцидентно стане кмет, биячът на деца да бъде назначен за началник на неговия кабинет, с цел да има ред в администрацията.
Другата мутра пък несъмнено ще бъде поставена за шеф на общинската работа „ Местни налози и такси “. Я да забележим, кой поданик няма да си заплати в период отговорностите! Бухалката е зад вратата.
Истината е, че това са мечти – както за триумф на 29 октомври на Ванката, по този начин и длъжностите на двете кръвожадни мутри. Очевидно аленият претендент към момента живее през деветдесетте години, когато силовите групировки диктуваха дневния ред на обществото.
На процедура през вчерашния ден глупавият политик сложи завършек на предизборната си акция във Враца. То, не че през миналото време той е правил някаква, но въпреки всичко …
Сега остава да забележим след изборите какъв брой гласоподаватели са се въодушевили от двете мутри, които се пъчат гордо до претендента на Столетницата. Това, което не съумяха да сторят неговите съперници, го свърши неговия ум. Или, по-скоро, неналичието му.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР