Предизборна проява за набиране на средства за кампанията на президента

...
Предизборна проява за набиране на средства за кампанията на президента
Коментари Харесай

Байдън събра рекордните 25 милиона долара за предизборната си кампания с помощта на Обама и Клинтън

Предизборна демонстрация за набиране на средства за акцията на президента на Съединени американски щати Джо Байдън с присъединяване на някогашните стопани на Белия дом Барак Обама и Бил Клинтън генерира рекордната сума от над 25 милиона $. Никога до момента в историята на Съединени американски щати не са събирани толкоз пари на политическо събитие, оповестиха организациите, представени от Българска телеграфна агенция.

Байдън, който дойде през вчерашния ден следобяд с президентския аероплан " Ер Форс 1 ", на борда на който беше и Обама, и Клинтън се включиха в полемика в фамозната нюйоркска театрална зала " Радио Сити Мюзик Хол ", модерирана от водещия на " Късното шоу " (The Late Show, американско политико-сатирично токшоу - бел. ред.) Стивън Колбèр.

Но събитието беше прекъсвано на няколко пъти от протестиращи, които бяха седнали измежду голямата публика в залата. Те ставаха от място и скандираха възгласи против политиката на Байдън на поддръжка за Израел във войната с " Хамас ", която досега е лишила живота на над 30 000 души в Газа.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР