Предизборен сблъсък се заформи в студито на Здравей, България по

...
Предизборен сблъсък се заформи в студито на Здравей, България по
Коментари Харесай

Бурен дебат в студиото на Нова: Павлова: Не може заради няколко къщи за гости да си проваляме възможностите в Европа! Кючук: Ако не пускаме бежанците, ще станем застаряваща нация! Гечев: Меркел си покани мигранти, сега да ги...

Предизборен конфликт се заформи в студито на " Здравей, България " по Нова тв с присъединяване на Лиляна Павлова от ГЕРБ, Румен Гечев от „ Българска социалистическа партия за България ” и Илхан Кючюк от Движение за права и свободи.

Дебатът стартира умерено:

„ През последните 5 години работих в европейския парламент и получих оценката на моята политическа партия. Заедно с сътрудниците от Движение за права и свободи през последния мандат, а и освен през него, защитавахме доста смислени дела и работихме за интереса на българските жители и целия Европейски Съюз ”, съобщи Илхан Кючюк от Движение за права и свободи в предаването „ Здравей, България ”.

„ Вярвам, че с моя над 20-годишен опит и като специалисти, и като политик, точно в европейските политики, европейските фондове и стратегии имам какво да допринеса, представлявайки България в Екологичен потенциал, да работим за България, да създадем по-добър стандарта за живот в България, да осъществяваме положителни европейски политики, тъй като Европа за мен е България ”, съобщи Лиляна Павлова от ГЕРБ.

„ Европейски Съюз заема основна роля в международната стопанска система и международната политика. Но пред Европейски Съюз има доста съществени провокации, главно стопански – невисок стопански напредък, проблеми в Еврозоната, обществена поляризация. Необходима е промяна на икономическия модел. Моят опит, съвсем 30-годишен на учител по икономическа политика в УНСС, във Франция, Англия, Гърция, изявленията ми и опитът ми като политик ми дават опция да допринеса за българското показване   ”, съобщи Румен Гечев от „ Българска социалистическа партия за България ”.

След което продължи бурно: 

Павлова към Гечев: Вие съсипахте страната! 

Гечев към Павлова: Вие сте корумпирани! Не постигнахте нищо от поставените си цели. Козирувате единствено.

Кючюк: Ако не пускаме бежанците, ще станем застаряваща нация!

Гечев: Европа си предложения мигранти, в този момент не ги желае, праща ги при нас. Меркел им сподели " Елате "! Сега желае да ги разпредели при нас. Това е неверно ръководство.
 
Павлова: Тези хора имат потребност от леговище, само че не може единствено една две страни да поемат напора. 

Гечев: Евопейските фондове не са за персонално замогване, а българската стопанска система да бъде конкурентноспособна, не да забогатяват обособени ръководещи. Нашият европейски съюз включва основна роля има и нужда от промяна на модела. Погрешно е, че с ниски заплати в БГ ще притеглим непознати вложители.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 n eXu s (преди 3 секунди) Рейтинг: 33828 | Одобрение: -35807 Във Венецуела е доста хубаво - 8 $ заплати! Arkiva Shqip | Max Productional | Redbox Entertainment | Eran Production | Entermedia/Mixey Music | DIEZ Music | Onima Production | BigDealRecords (AL)
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР