Преди време стана ясно, че Светлана Гущерова се е превърнала

...
Преди време стана ясно, че Светлана Гущерова се е превърнала
Коментари Харесай

Познати на Светлана Гущерова: Вече и на кафе не излиза, станала е саксия в палата на мъжа си!

Преди време стана ясно, че Светлана Гущерова се е трансформирала надали не в робиня на мъжа си Християн и е подготвена да се подчини на всяко негово предпочитание или заповед. Това разкриха нейни познати, а и самото държание на екс плеймейтката говореше ясно и по-достоверно от всевъзможни думи.

Знаем, че Светлето небрежно роди три отрочета на Гущеров и преизпълни проекта, който е явен за всички - да се закотви трайно и вечно като госпожа Гущерова и да си подсигурява първокласния живот.

Е, имаме обаче вест. Според близки до Светлана, тя към този момент не е просто послушната и изпълняваща брачна половинка, а безусловно саксия в просторния фамилен дом. Гущерова спряла да излиза и не желала даже едно кафе да изпие с приятелки някъде из столицата. Постоянно влизала в пояснителен режим и изтъквала какъв брой е заета и какъв брой работа има около децата.

" Работа различен път, все едно не знаем, че има хора, които им оказват помощ за всичко - от чистенето, до хлапетата. Истината е, че нея просто я е боязън да не разсърди с нещо Хриси и по тази причина върви на пръсти към него. Но това към този момент е прекомерно. Ако си мисли, че й дава някаква гаранция и сигурност, надълбоко се лъже. Дори и да се върже с вериги за радиатора у тях, желае ли той да я смени, ще го направи ", разясняват осведомени.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР