Преди вече над 20 години Франки Мюниц си спечелва световна

...
Преди вече над 20 години Франки Мюниц си спечелва световна
Коментари Харесай

На 38 години актьорът, изиграл Малкълм, още не е правил това

Преди към този момент над 20 години Франки Мюниц си печели международна популярност с присъединяване си в " Малкълм ". След края на сериала през 2006 година той получава функции и във филми, само че това, което го отличава от сътрудниците му артисти, е, че е израснал малко по-различно от тях.
 Франки Мюниц, “Малкълм ”, автомобилни надпревари и детската си фантазия, която артистът сбъдна
Какво ново към артиста, изиграл Малкълм

Коя своя фантазия сбъдна Франки Мюниц

В епизод от подкаста Breakdown той споделя пред водещата Майим Бялик, че не е имал навика да прекарва време в холивудските обществени кръгове. Още по-изненадващо от това обаче е признанието му, че даже и към този момент на 38 години, още не е пил " нито глътка алкохол " и в никакъв случай не е употребявал опиати.

издава още, че всички от фамилията му пият, защото това е метод за тях да разхлабен. Самият той обаче си изяснява нежеланието да посегне към алкохола и неразрешените субстанции с ранното си съзряване.

" Когато бях на 15, 16 години, се усещах толкоз остарял. Бях претърпял толкоз доста. Бях претърпял повече спрямо множеството 15 или 16-годишни. И макар че бях в развлекателния бизнес, в никакъв случай не бях ставал очевидец, имам поради на приложимост на опиати или каквото и да било от тези неща. Някак си стоях настрани. Просто ходех на снимачната площадка и си вършех работата ", споделя артистът от " Малкълм ".

Той изяснява също, че е израснал с мисълта, че единствените хора, които пушат трева, са нарушителите. След като си е приказвал с татко си обаче, е схванал, че родителите му в действителност са пушили трева всеки ден, само че без неговото познание.

Първият път, в който  пък фактически можел да опита алкохол, е когато е бил на 18 години. Дори и тогава обаче си е споделил, че не мисли да го прави, написа People.

По думите на артиста хората към момента реагират необичайно, когато схванат, че не пие. Той споделя, че когато е на клуб с другари, постоянно му оферират пиво. Разбира се, той го отхвърля и просто си поръчва вода.
 Кристофър Мастерсън, Йоланда Пекораро и раждането на първото дете на артиста от „ Малкълм “
И Кристофър Мастерсън от „ Малкълм “ стана татко

Броени дни след сътрудника си Франки Мюниц

" Всички са или шокирани, или ужасени, че не пия. Толкова е необичайно, че хората реагират толкоз остро на това, че не пия. Не знам дали взех това решение умишлено, само че просто държа на него - в никакъв случай няма да пия или да взимам нещо ", безапелационен е Франки Мюниц.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР