Преди шест месеца заварихме българската икономика в пълен колапс. Никой

...
Преди шест месеца заварихме българската икономика в пълен колапс. Никой
Коментари Харесай

Даниел Лорер: Поведението на опозицията е природно бедствие

Преди шест месеца заварихме българската стопанска система в цялостен колапс. Никой от сътрудниците ни на Запад не знаеше какво толкоз желаеме от Република Северна Македония (РСМ) и за какво им постановяваме несъгласие. В рамките на шестте месеца ние обяснихме на нашите сътрудници какъв е главният интерес на България, който би трябвало да бъде предпазен – смяната в Конституцията и прекъсване на езика на омразата. В резултат на това Европа сподели, че ще подсигурява българските ползи. Това съобщи министърът на нововъведенията в оставка Даниел Лорер в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

„ Вдигането на българското несъгласие в този момент не значи, че ние не можем да го сложим още веднъж по основни въпроси. Българските ползи не са застрашени. Ако ние изпуснем този миг в този момент, това което ще последва ще е деградация. На България ще стартира да се гледа като на страна, която работи против разширението на Европейски Съюз “, предизвести той.

„ Самият Европейски Съюз разбра какво пречи на РСМ в връзките с Европа. Европейски Съюз ще следи и ще глоби РСМ, в случай че не извършва ясно написаните условия за присъединение “, акцентира министърът на нововъведенията в оставка.

„ Президентът, който дава отговор за обединяването на нацията има доста дейна позиция, друга от нашата. Сега, когато има толкоз значима и огромна позиция Народно събрание ще вземе решение. Поведението на опозицията у нас е държание на естествено злополучие. Те гласоподаваха за събаряне на ръководителя на Народно събрание и избор на съмнение в един извънредно сложен миг за България. Те заплашиха средствата за Плана за възобновяване. Да, ние имахме болшинство в Народно събрание, само че то не бе единно по избрани тематики “, разгласи Даниел Лорер.

„ Сега си даваме сметка, че сбъркахме в това, че работехме извънредно интензивно за положителното на България, само че не комуникирахме задоволително интензивно с българския народ. Не казвахме постоянно какво прави държавното управление и за какво го прави. Ние обещахме България да стане правова страна и следвахме това заричане. Не ни е боязън от това, което може да ни се стовари, призна той.

По думите на Даниел Лорер от Продължаваме промяната се готвят за втори кабинет.

Той бе безапелационен, че демократичният развой би трябвало да бъде изразходен до дъно преди да се премине към нови избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР