Преди седмица в Глобалната мрежа се появи неофициална информация за

...
Преди седмица в Глобалната мрежа се появи неофициална информация за
Коментари Харесай

В сайта на AMD се появи информация за видеокартите Radeon RX 500X

Преди седмица в Глобалната мрежа се появи неофициална информация за проектите на AMD да показа на пазара нова фамилия видеокарти с име Radeon RX 500X.
А в този момент в формалния уебсайт на Advanced Micro Devices излезе частична информация за новите графични карти и по този метод станаха ясни проектите на AMD по отношение на пазара на външни видеокарти.



Според тази информация, новата фамилия видеокарти включва пет устройства. Това са Radeon RX 540X, RX 550X, RX 560X, RX 570X и RX 580X. Те се базират на графичните процесори Polaris и ще предложат с 5-6% по-висока продуктивност от сегашните графични карти от серията Radeon RX 500. Засега техническите характерности и цените на новите устройства не са оповестени, само че е очевидно, че няма да има съществени разлики от продаваните в този момент графични решения.

Интересно е, че видеокартата Radeon RX 560X с 4 GB буферна памет GDDR5, бе открита в спецификациите на новия геймърски преносим компютър Acer Nitro 5. Това значи, че излизането на новите видеокарти на пазара ще стане напълно скоро. Очакванията са AMD да резервира същите цени и даже да понижи цените на своите нови графични карти.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР