Преди седмица президентът Владимир Путин се перчеше триумфално на сцената

...
Преди седмица президентът Владимир Путин се перчеше триумфално на сцената
Коментари Харесай

Атаката в концертната зала разваля имиджа на Путин. Той се опитва да го използва, за да събере подкрепа за войната в Украйна

Преди седмица президентът Владимир Путин се перчеше триумфално на сцената на следизборно събитие, заобиколен от младежи в тениски с надпис „ Путин — Русия — Победа, “ и той решително отхвърли западните рецензии за гласуването като нито свободно, нито почтено.

Този уикенд един доста друг Владимир Путин се обърна към нация, шокирана от клането на рок концерт в покрайнините на Москва. Имиджът му на корав водач беше мощно оскърбен от въоръжени мъже, които покосиха десетки жертви, без да бъдат следени от полицията или защитата.

Появявайки се по малкия екран в събота, часове откакто 133 души бяха убити и над 100 бяха ранени, той се опита да накара офанзивата да служи на неговите политически цели, като твърди, че има връзка сред въоръжените лица и Украйна, като сподели, че нападателите са възнамерявали да избягат там. Той не загатна за групировката " Ислямска страна ", която пое отговорност, или за отричането на присъединяване на Киев.

Не за първи път през съвсем четвъртвековното...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР