Преди птичето да кацне и на тяхното рамо, куп звезди

...
Преди птичето да кацне и на тяхното рамо, куп звезди
Коментари Харесай

Звездите, които са били стриптийзьори

Преди птичето да кацне и на тяхното рамо, куп звезди са се препитавали с всевъзможни действия. Някои от тях едвам свързват двата края, само че не стопират да мечтаят за славата и триумфа, а след време те ги настигат.

Cardi B

Рапърката в никакъв случай не е крила, че първите й театрални изяви са малко по-специфични - в стриптийз клубове в Бронкс. Три години и половина Cardi B си заплаща сметките и финансира своите първи стъпки в музиката с парите, които изкарва като еротична танцьорка, както и с бакшишите, които знаем къде се пъхат...

Но този факт въобще не кара изпълнителката да се срами. Дори в противен случай - тя признава, че и през днешния ден практикува танците на стълб, когато има опция. Но в този момент единствено за наслаждение.

 Снимка 396255

Хавиер Бардем

Актьорът, който свързваме най-много с ролята на Пабло Ескобар, също има много забавни моменти в биографията си. Не можем да кажем, че се е препитавал като стиптийзьор, макар че му се е отдавало.

Всичко стартира на смешка, когато първият път се качва на сцената в бар, с цел да се поразхвърля. Управителите обаче по този начин харесват представлението му, че го наемат за още едно против възнаграждение. Тогава даже фамилията му участва за морална поддръжка.

Бардем през днешния ден дефинира това прекарване като пагубно и прибавя, че не е свалял всички облекла от себе си, което е помогнало и да резервира положителните връзки със фамилията си.

 Снимка 396271

Лейди Гага

Ето тук сме малко сюрпризирани, признаваме си. Певицата се записва в учебно заведение по изкуства и почти по това време напуща дома на родителите си. За да се устоя сама, Лейди Гага работи като сервитьорка денем и като стриптизьорка през нощта .

И това се случва, когато е единствено на 18 години. Но тя е по-различна от останалите девойки, които танцуват еротично, тъй като се облича в черни кожи и се движи предизвикателно под звуците на хеви метъл части.

Не се и съблича много-много, а по-скоро прави театър. И в подмяна получава положително възнаграждение и великодушни бакшиши.

 Снимка 377644



Брад Пит

И той ли?! През студентските си години артистът е част от мъжка групировка, носеща името Dancing Bares. Тя не се занимава изключително професионално с танци, само че извършва разнообразни стремежи, като подарък стриптийз за 21-я рожден ден на състудентки. А Брад се изявява като един от най-палавите в групата и няма никакви терзания от голотата.

Чанинг Тейтъм

Видяхме, че сносно му се получават предизвикателните танци в " Професия стриптийзьор ". Но, става известно, това показване се дължи освен на доста тренировки по време на подготовката за кино лентата, само че и на предходен опит в тази специалност.

През 90-те Тейтъм се подвизава като стриптийзьор и даже има псевдоним - Чан Крауфорд. Тогава сигурно му е било занимателно, а и тези умения му уреждат една от най-големите му функции. Но през днешния ден артистът е безапелационен, че изобщо не му липсва този интервал от живота му, написа This is Insider.

 Снимка 396283

Кармен Електра

Дълги години хубавицата се подвизаваше като модел, само че огромната популярност пристигна с присъединяване в сериала " Спасители на плажа ". Но години преди този момент Електра работи като стриптийзьорка.

 7 звезди с сполучливи вложения в технологиите
7 звезди с сполучливи вложения в технологиите

С усет за бизнес

В по-късен стадий пък взема решение да трансформира тази детайлност от биографията си в бизнес начинание и основава лична марка професионални пилони , които се продават и до през днешния ден.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР