Преди повече от 30 години тя се превърна в най-скандалната

...
Преди повече от 30 години тя се превърна в най-скандалната
Коментари Харесай

Абсолютно неузнаваема! Вижте Моника Люински днес

Преди повече от 30 години тя се трансформира в най-скандалната жена в Америка. А името й беше нарицателно за стажантките в Белия дом. Бившата държанка на Бил Клинтън - Моника Люински, през днешния ден е на 50 години, само че е безусловно неузнаваема. И няма нищо общо с пълничкото уплашено момиче, което имаше нещастието да притегли вниманието на най-влиятелния мъж в Белия дом. Който с изключение на, че я употребява най-безмилостно, най-после безусловно я хвърли в ръцете на пресата, с цел да отбрани личните си политически ползи. 

 

Моника Люински без подозрение е израснала доста от тези години. Бившата държанка на Клинтън тези дни разгласява нова фотосесия, на която несъмнено наподобява ослепително. Тя към този момент е потвърден правист, деятел в отбрана на правата на индивида и писателка. А също така от години името й се свързва с редица планове, които нямат нищо общо със абсурда в Белия дом, който я направи толкоз скандално известна.

 

Люински се появи в нова изборна акция, която предизвиква дамите в Америка да излязат и да гласоподават в деня на изборите. " Гласувайте със жанр ", гласи посланието, само че то няма отношение към външния тип на дамите. И макар че Моника е напряко преобразена по време на фотосесията, в реалност тя употребява името си, с цел да призове дамите да упражнят правото си на глас свободно.

 

Моника, която е и продуцент, и създател на документални филми, неотдавна снима и кино лентата " 15 минути позор ". В него тя изследва въздействието на онлайн медиите върху обществото и по какъв начин една обява в мрежата може да унищожи голям брой животи.

 

Люински рядко приказва за връзката си с Клинтън, само че неотдавна показа, че това е бил най-неловкия стадий от живота й. " Не се срамя, че съм имала връзка с президента. Бях млада, наивна и влюбена. Срамувам се, че бях употребена и използвана, с цел да не пострада имиджът му, както и този на брачната половинка му. Никога няма да не помни обвиняванията, че съм го съблазнила, до момента в който истината е, че станах жертва на един ловък манипулатор. С години се усещах отговорна за случилото се и ми трябваха безчет сеанси психотерапия, с цел да се съвзема. Бях ненавиждана, заплашвана и жигосана. Не се чудете, че и през днешния ден не обичам изключително семейство Клинтън ", споделя още тя.

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР