Преди повече от 15 години Стоян Зайков - Чане успял

...
Преди повече от 15 години Стоян Зайков - Чане успял
Коментари Харесай

Работата Стана Много Дебела! Серийният Убиец Чане Е Бил Във Война С Жоро Илиев! Вижте Причината!

Преди повече от 15 години Стоян Зайков - Чане съумял да се скрие за близо година от гнева на висаджията Боби Желязков - Манекена, прочут в светските среди като някогашен брачен партньор на моделката Маги Желязкова.

" Манекена е некоронованият кмет на Костенец от много време. Когато отвори първия си хотел там, се случиха серия от обири в обекта. Двама влизали в стаите и отмъкнали портфейлите на гостите. Човекът си направи следствие и научи, че обирджиите са Чане и тогавашният му съдружник Кокала.

Манекена викна цялостен отряд мутри от София, висаджии, персонално пратени от кумеца му Жоро Илиев. Кокала го спипаха, но Чане им избяга от къщата. Дириха го месеци наред, в случай че не й година... ", разказват патилата на Стоян Зайков в Костенец. От две седмици насам стотици служители на реда изпитват на гърба си умеенето на Чане да се укрива. Издирването на Стоян Зайков продължава да е без резултат.

Целият град е заграден от полиция и жандармерия, а жителите му се затварят по къщите си от боязън. От Министерство на вътрешните работи към този момент оповестиха, че килърът има набелязани още 7 евентуални жертви, и ги изведе от града, само че един от тях се отхвърли от полицейска протекция. Безрезултатното търсене на Чане докара и до разнопосочни версии. Сред една от сензационните версии е тази, че убитата Милена е станала жертва на съперници в погребалния бизнес, които умъртвили и Зайков и по тази причина полицията не може да го открие. Появи се и друга - че убитите Милена и Валентин търгували с опиати и това им коствало живота, без да излиза наяве каква тъкмо е ролята на Зайков в наркосюжета. Според проверяващи беглецът е имал задоволително време освен да напусне Костенец, само че и да избяга зад граница - най-вероятно в Гърция. мята се, че Чане добре е обмислил закононарушението, а не го е направил в миг на афект.

Преди да простреля Милена, той изтеглил всичките си пари и евентуално е бил подготвен за път. Стоян отишъл в дома на жертвата към 21 часа на 9 май и повече никой не го видял. 12 часа по-късно трупът на дамата бил открит. Заподозреният е имал задоволително време да изчезне, като евентуално е отпътувал с един от моторите си.

Предположенията на криминалистите са, че се е снабдил с подправени документи, имал е време за проект да промени външността си. Засега остава забранен ребусът кой е умъртвил втората жертва - 42-годишния Валентин Петров, който е комшия и втори братовчед на Чане. Тялото на мъртвия мъж бе открито на 15 май. Местните хора обаче все по-малко имат вяра, че това е работа на Чане. В първите няколко часа след убийството Министерство на вътрешните работи разгласи, че нямат данни за насилствена гибел на съседа, за пукотевица или битка. Чак по здрач стана ясно, че е убит с ловна пушка в брадата и шията. Подобно оръжие беше открито дни по-късно разглобено и прикрито в кошер, само че се оказа, че не е употребявано от Стоян Зайков, а от локален нарушител.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР