Преди по-малко от година другата му щерка Мика също развали

...
Преди по-малко от година другата му щерка Мика също развали
Коментари Харесай

Жената на Камата прокуди и другия зет

Преди по-малко от година другата му дъщеря Мика също скапе брака си с турчина Айкут, а повода бе невярност от страна на момъка.

Мариана Стоичкова е прокудила зеят. Властната майка не харесвала младежа за шурей и положила доста старания с цел да провали връзката им. След като русокоската изгони някогашния другар на по-голямата си щерка Михаела – Иво Аръков, след това Мика се разведе с Айкут Рамадан, а в този момент и хърватина Лука Белич е вън от фамилията.

Малката щерка на Христо Стоичков се омъжи през лятото на 2016 година на обилна гала в баровския комплекс „ Риу Правец “. На тържеството участваха над 200 посетители, като измежду поканените бяха редица именити спортисти, както и всички съотборници на Стоичков от международното през 1994-та. Христина мина под венчилото с рокля на дизайнера " Валентино " за над 5 хиляди евро. Типично в стила на футболната легенда празникът не мина без сръбска музика и пердах. В разгара на тържеството Христо атакува натрапен репортерски екип, опитал се да снима младоженците.

Христина е заличила всички фотоси с Лука в обществените мрежи, като даже е махнала фотосите от сватбата им. Още преди време стана ясно, че Мариана командва в фамилията, откакто написа на испански под фотосите от годежа на дребната си щерка:,,Все още не е издържал теста за влизане в кръга на доверие! Да се приготви! Ха-ха-ха-ха”. Запознати с нрава на брачната половинка на Стоичков, разкриват, че когато си науми нещо, то не се успокоява, до момента в който не го реализира и най-вероятно хърватина не е съумял да влезе в кръга на доверие.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР