Преди откриването на Общото събрание на ООН, където основният въпрос

...
Преди откриването на Общото събрание на ООН, където основният въпрос
Коментари Харесай

Путин даде заповед за избиване на хора в Донецк, за да отклони вниманието

Преди откриването на Общото заседание на Организация на обединените нации, където главният въпрос в дневния ред трябваше да бъде геноцидът над украинците и кланетата в Изюм, Владимир Путин даде заповед за обстрел на Донецк и изтребване на цивилни, с цел да отклони вниманието на международната общност.

Рашистите убиха 16 души в Донецк, с цел да обвинят Украйна. Сред починалите има две деца. Обстрелът на многолюдни места в окупирания град беше необятно отразен от съветските пропагандисти. Във всяка история те настояват, че обстрелът е осъществен от „ натовски калибри “ и повтарят, че „ Западът би трябвало да спре да доставя оръжие на Украйна “.

Съветникът на министъра на защитата на Украйна Олексий Копитко отбелязва, че този съветски образец не се е променял от 8 години. Федералните медии запълват част от ефира с такава информация, с цел да отвлекат вниманието от главното. Не им пука за хората в Донецк. Но методът все по-малко работи за самите руснаци. Затова Копитко счита, че ФСБ ще продължи да провежда сходство на терористични офанзиви в Москва или Санкт Петербург.

Имат незабавна потребност от някаква причина, с цел да активизират популацията към тематиката за войната.

Източник: Pravda Gerashchenko

Бесарабски фронт



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР