Преди осем години Гари Невил беше уволнен от поста наставник

...
Преди осем години Гари Невил беше уволнен от поста наставник
Коментари Харесай

Вътре в кошмара на Гари Невил за Валенсия осем години по-късно: „Глупави грешки“ и никога повече да не успяваме

Преди осем години Гари Невил беше уволнен от поста ментор на Валенсия, откакто злощастен интервал го накара да се зарече в никакъв случай повече да не ръководи.

Невил пое ръководството през декември 2015 година, като се отдръпна от отговорностите си на специалист в Sky Sports, с цел да се причисли към клуб, благосъстоятелност на неговия бизнес сътрудник Питър Лим. Брат му Фил към този момент беше част от треньорския щаб, откакто беше назначен за помощник-мениджър пет месеца по-рано.

Бившият капитан на Манчестър Юнайтед в никакъв случай не е възнамерявал да стане управител и се задоволяваше да работи специалист за Sky и треньор с Англия под управлението на Рой Ходжсън. Въпреки това, когато Нуно Еспирито Санто подаде оставка след загуба с 1-0 от Севиля, Лим помоли Невил да влезе като управител до края на сезона.

Въпреки че в началото сподели „ не “, Невил в последна сметка се съобщи и сподели на Blank Podcast през 2019 година: „ Имах четиригодишен проект и четиригодишни контракти с Англия и Скай. Оставаха ми шест месеца до кр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР