Преди оригиналният Xbox да стартира през ноември 2001 г., Microsoft

...
Преди оригиналният Xbox да стартира през ноември 2001 г., Microsoft
Коментари Харесай

Огромният прототип на оригиналния Xbox вече е в музей

Преди истинският Xbox да започва през ноември 2001 година, Microsoft показва много доста обемиста прототипна версия на конзолата на поредност конференции, която безусловно наподобява на солидна писмен знак X.Прототипът притегли доста внимание от страна на медиите по това време, основно тъй като изглеждаше толкоз неудобен и прям ужасяващ като подпора.
Оказва се, че освен това устройство Xbox фактически работи, само че към момента е налично до този ден. Сега ще му бъде основан нов дом в посетителския център на Microsoft, основан в Редмънд, където ще седи умерено в стъклена витрина.

Устройството беше показано за пръв път по време на GDC 2000 , където някогашният основен изпълнителен шеф на Microsoft Бил Гейтс сподели хардуера на пресата. Разбира се, окончателната версия на „кутията на Бил“ ще се разграничава доста от модела на прототипа, само че въпреки всичко има за задача да даде на разработчиците визия какво да чакат от машината.

Публикацията на известния гейм публицист Дийн Такахаши Opening the Box разкрива, че всеки първообраз на Xbox е излят от стабилен блок от алуминий, което води до това, че всяка единица коства 18 000 $ за произвеждане.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР