Преди около седмица в интервю за Gong.bg боксьорът Кубрат Пулев

...
Преди около седмица в интервю за Gong.bg боксьорът Кубрат Пулев
Коментари Харесай

Странни думи цитира Андреа! Отговори ли певицата на Кубрат Пулев?

Преди към седмица в изявление за Gong.bg боксьорът Кубрат Пулев разяснява за първи път раздялата си с по-фолк певицата Андреа.

Тогава той съобщи, че " когато няма съгласие и една връзка дълго време не върви към развитие  и за двете страни е редно да се откри път да тръгнат нещата по напълно друг метод ".

Кобрата описа още, че двамата са се карали няколко пъти, на няколко пъти са се разделяли и събирали.

Въпреки че всеки продължава своя път самичък, боксьорът не пропусна да подчертае, че Андреа е необикновен и неповторим човек. 

Няколко дни по-късно обаче Андреа разгласява фотография от Истанбул, където е с приятелката си Моника Валериева, като текстът под нея е повече от любопитен.

" Най-важното, не се самозалъгвайте. Този, който се самозалъгва и слуша личните си неистини, доближава до миг, в който не е в положение да разграничи истината в него или към него, като по този метод губи цялото си себеуважение и уважението към другите. С неналичието на почитание, той престава да обича ", написа Андреа в Instagram, представена от Gong.bg.

" Твърде млада съм, с цел да се омъжа и прекомерно огромна, с цел да играя детски игри - любувам се на необвързания си живот ", написа Андреа под селфи, с което разгласи края на връзката си с боксьора преди време.

Андреа и Кубрат Пулев бяха дружно цели 12 години. Тя беше неразделно до него във всички значими борби на кръга, а и отвън него - като да вземем за пример драмата с Джени Суши.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР