Преди около месец Бен Афлек излезе от клиника, където лекува

...
Преди около месец Бен Афлек излезе от клиника, където лекува
Коментари Харесай

Бен Афлек отново в болница

Преди към месец Бен Афлек излезе от клиника, където лекува алкохолната си взаимозависимост, само че стана ясно, че артистът и режисьор още веднъж се завръща там. През август тази година неговата екслюбима и майка на децата му – Дженифър Гарнър, сама го придружи до болничното заведение.

А през октомври Бен приключи 40-дневен курс по рехабилитация и публично оформи развода със брачната половинка си.

Но не щеш ли се постанова Бен още веднъж да изиска услугите на експертите. По думите на източник, непосредствен до звездата, 46-годишният артист признал пред другари, че към момента не е подготвен независимо да се бори със зависимостта си и непринудено влиза да се лекува.

„ Бен възнамеряваше да се лекува в дома си, само че след това избра клиниката и към този момент се записва. Там той ще организира курс идващите няколко месеца. Естествено, той изцяло схваща, че има проблем, по тази причина и толкоз дълго и старателно се бори “, споделя близкият до звездата, представен от OK Magazine.

Афлек претърпя и много неща напоследък. Той се раздели с приятелката си Шона Секстън, публично се развежда с Дженифър Гарнър и взе присъединяване в промо турне в качеството си на реализатор на Батман.

По информация на източника, той е заречен на фамилията си да работи над себе си всеки ден и да направи всичко, което зависи от него. Семейството и приятелите са най-важното в неговия живот, добавя източникът.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР