Преди около час полицията намери детска обувка, която се предполага,

...
Преди около час полицията намери детска обувка, която се предполага,
Коментари Харесай

Зловещ слух плъзна в Якоруда след изчезването на Мехмед, полицията намери първа следа

Преди към час полицията откри детска обувка, която се допуска, че е на дребния Мехмед. Не се знае обаче дали тя е изпаднала при игра, или при приложена мощ против него, оповестява Нова телевизия. В момента регионът се облита и с дрон.

Хората описват по какъв начин автомобил с тъмни стъкла е обикалял в село Места и е предложил на деца да ги повози. За момента обаче това не е доказано и не се знае кои са били хората в автомобила.

В същото време комисар Дойчин Дойчинов, шеф на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Благоевград съобщи, че сигнал за изчезналото дете е подаден нощес към 18.00 часа от бащата на детето, оповестява "Фокус ".



Роднините са открили някъде час и половина по-рано изгубването. Последното е видяно от съседи към 17.00 часа, т.е. един час преди подаването на сигнала.

„ От тогава нататък стартират и дейните дейности по издирването, които не престават и все още. Пренасочили сме задоволително сили. За през днешния ден имахме планувани профилирани полицейски интервенции по битовата престъпност, само че всички сили съм пренасочил към издирването.

По никакъв метод не спестяваме запас. Всички мероприятия, които могат да бъдат приложение са приложени. Включили сме над 70 полицейски чиновници. Пристигат и още. Има и от Жандармерията”, сподели още комисар Дойчинов.



Той добави, че все още не изключват нито една версия, обвързвана с изгубването на детето. „ Работим по всички. Нямаме водеща. Не изключваме нищо. Има към този момент формирано досъдебно произвеждане под надзора на Районна прокуратура. Проверяваме адреси и на родственици, в това число и във Велинград. Всичко, което е допустимо го правим”, разяснява шефът на ОДМВР - Благоевград.

„ Акцията, в случай че е належащо ще бъде на територията на цялата страна. В момента е на територията на Област Благоевград, само че се ревизират и адреси във Велинград. Включени са и следови кучета, както и други експерти, които са специалисти по издирванията. Още от нощес Планински спасители се включиха в издирването”, акцентира комисар Дойчинов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР