Преди обяд ще е предимно облачно, в отделни райони със

...
Преди обяд ще е предимно облачно, в отделни райони със
Коментари Харесай

Облачно с валежи сутринта, следобед предимно слънчево време

Преди обяд ще е най-вече облачно , в обособени региони със слаби превалявания . В следобедните часове облачността ще се раздира и постепенно ще понижава. Ще духа слаб, след обяд в Дунавската низина – сдържан западен вятър. Минималните температури ще са сред минус 1° и 4°, в София - към 1°, а оптималните - сред 9° и 14°, в София - към 10°.

По Черноморието облачността ще е забележителна, тук-там със слаби превалявания от дъжд. По-късно след обяд облачността ще се раздра и ще намалее. Ще духа слаб, най-вече западен вятър. Максималните температури ще са сред 8° и 12°. Температурата на морската вода е 6°-8°. Вълнението на морето ще е 2 бала.

В планините ще доминира облачно време тук-там със слаби валежи от сняг, под 1000-1200 метра – от дъжд. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 2°, на 2000 – към минус 4°.

През идващите три дни ще бъде най-вече слънчево . Вятърът ще се ориентира от югозапад, ще бъде слаб до сдържан. Температурите ще се покачват в петък и събота в цялата страна минималните ще са над нулата, а оптималните ще са към и над 15°, на обособени места до 20°.

В неделя вятърът ще се ориентира от юг-югоизток и ще се усили. Ще има по-значителни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места ще превали, най-вече слаб дъжд. Ще се задържи топло за интервала.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР