Преди обяд на места главно в източните райони ще има

...
Преди обяд на места главно в източните райони ще има
Коментари Харесай

Времето: Дъждовната сутрин ще отстъпи пред усмивката на слънцето

Преди обяд тук-там основно в източните региони ще има валежи от дъжд. Около пладне преваляванията ще спрат и след обяд над по-голямата част от страната ще се откри най-вече слънчево време, с повече облаци над Северна България. Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад, а в Дунавската низина и западната част на Горнотракийската равнина ще е сдържан и краткотрайно мощен. Минималните температури ще бъдат най-вече сред 5 и 10 градуса, а оптималните - сред 12 и 17 градуса.

Над планините облачността ще бъде променлива, по-значителна в утринните часове, като повече слънце ще има в следобедните часове. През деня единствено на обособени места ще превали слаб дъжд, а над 1800-2000 метра – слаб сняг. Ще духа сдържан и мощен запад-северозападен вятър. Максимална температура на 1200 метра ще бъде към 9 градуса, а на 2000 метра – към 3 градуса.

По морето преди обяд ще бъде облачно с валежи от дъжд, само че в следобедните часове преваляванията ще спрат и облачността ще се раздра. Ще духа сдържан, а по северното крайбрежие и краткотрайно мощен западен вятър. Максималните температури по Черноморието ще бъдат сред 13 и 17 градуса. Температурата на морската вода е 13-15 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Слънцето ще изгрее в 07:34 часа и ще залезе в 16:55 часа. Продължителността на деня е 9:21 часа. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР