Преди няколко вечери си говорихме с едно от момичетата за

...
Преди няколко вечери си говорихме с едно от момичетата за
Коментари Харесай

Синди Крофорд и Ричард Гиър – разказана любов

Преди няколко вечери си говорихме с едно от девойките за известните любовни двойки и по какъв начин някои от тях са се трансформирали в мит, по какъв начин хората ги помнят с десетилетия, без значение че връзката може да е траяла малко. Аз се колебаех дали да опиша за такава двойка, има ли смисъл да се споделя нещо, което е почнало и завършило? На кого би била забавна такава обич... Но в действителност през цялото време си знаех, че желая да описвам и такива истории. Защото любовта е обич и, до момента в който трае, несъмнено, че си заслужава!

Може въобще да не знаете кой е брачният партньор на Синди Крофорд от 20 години или коя е актуалната брачна половинка на Ричард Гиър, само че сигурно ще се сетите за онази фотография на двамата на аления килим на Оскарите, където тя е с тясна алена рокля с надълбоко деколте, а той е до нея в смокинг. Годината е 1991-а, а това е първата им обществена поява като двойка. Хората полудяват мигновено, фотографите безусловно стопират да снимат други звезди.

През 1993 година сп. People ги афишира за най-секси двойката в света.

Двамата се срещат през 1987 година посредством общ прочут на барбекю, проведено за Елтън Джон. По това време тя е на 21, а той на 38. Ричард Гиър към този момент е огромна холивудска звезда, а за трите години, в които е в Ню Йорк, Синди има „ на колана си ” към този момент 200 корици на списания, тъй че гледа решително към върха на супермоделите.



В началото двамата са доста влюбени, само че разликата във възрастта им не е дребна и то тъкмо в един миг, в който тя е одеве е излязла от тийнейджърството и е разкрила огромния град, а той пък се насочва към по-спокойните води на междинната възраст. Допълнително, триумфът й е избухлив, а това не е напълно елементарно за вдишване от едно момиче от междинния Запад. Започват връзката доста решително, той се стреми да удовлетвори всичките й стремежи, само че доста скоро се появяват и пропуквания.

Тя, като всяко младо момиче, което е гледало доста филми, мечтае за голяма, приказна женитба, шаферки, рокля, банкет, фотографи и непрекъснато го пита дали ще се оженят. Той пък не предлага нищо от това, а просто се съгласява непринудено и една вечер й споделя „ Ами добре, отиваме в Лас Вегас ”. Така двамата се женят в дребен параклис в Лас Вегас с пръстени от алуминиево фолио.

„ Бях в костюм на Армани, само че не бях мечтала за това. Дори не си бях направила косата. Имах пръстен от алуминиево фолио, толкоз last minute беше всичко ”

После кариерите са това, което се случва сред тях. Постоянно са разграничени, не прекарват съвсем никакво време дружно, на процедура нямат общ живот. Нейните детинщини са общоизвестни, години по-късно Ричард Гиър споделя, че все едно е имал дете за развъждане, не брачна половинка. Тя самата също постоянно споделя, че той е бил доста толерантен, само че тя е била много
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР