Преди няколко седмици в интервю за The Times Лиса Кудроу

...
Преди няколко седмици в интервю за The Times Лиса Кудроу
Коментари Харесай

Лиса Кудроу за специалния епизод на Приятели

Преди няколко седмици в изявление за The Times Лиса Кудроу отбрани сериала " Приятели " от все по-зачестилите нападки, поради неналичието на чернокожи артисти и поради сексистките смешки.

Актрисата призна, че в случай че сериалът се снима сега, то нещата ще са доста по-различни и сигурно няма всички основни функции да бъдат изиграни единствено от бели. Въпреки това обаче тя беше безапелационна, че " Приятели " е имал прогресивна концепция, с което е постигнал доста за времето, в което е сниман и предаван.

Както всички почитатели на сериала " Приятели ", Лиса Кудроу също няма самообладание за специфичния епизод, който би трябвало да се излъчи по HBO Max. Снимките бяха отсрочени поради пандемията от ковид и към момента не се знае по кое време ще бъдат възобновени. Пред ET обаче актрисата приказва за дълго чаканото събиране с сътрудниците си. Тя разкрива, че специфичният епизод ще бъде доста занимателен и към този момент няма самообладание да го снима.
 Снимка 480356

" Шестимата не сме били в една стая пред хора от 25 години и единствено един път преди няколко години се събрахме всички за вечеря. Мога единствено да си показва какво ще бъде. Ще бъде занимателно. Искам да кажа, че в действителност ще бъде доста занимателно ", споделя Лиса Кудроу.

56-годишната актриса не крие обстоятелството, че точно когато са почнали да излъчват " Приятели " по Netflix, актьорският състав е почнал да обмисля повторното си събиране.

Какво знаем за завръщането на " Приятели "

Лоши вести за старта на специфичната продукция

" За да бъда почтена, мисля, че когато още веднъж се видяхме по Netflix и откакто сериалът още веднъж се одобри толкоз добре след толкоз години, това беше моментът, когато като че ли всички се убедихме, че би трябвало да го създадем още веднъж. Ето за какво Марта и Дейвид са толкоз велики (създатели на сериала Марта Кауфман и Дейвид Крейн). Те знаеха тъкмо какво вършат ", споделя още актрисата.

Тук сме безусловно склонни да се съгласим с Лиса Кудроу, тъй като макар че минаха толкоз години и макар, че сме го гледали стотици пъти и знаем реплики наизуст, към момента се радваме като дребни деца и се смеем с глас на закачките сред актьорите. Затова, също като Лиса, и ние нямаме самообладание за специфичния епизод на " Приятели " и го чакаме с голямо неспокойствие.
 Лиса Кудроу,
Лиса Кудроу против нападките над " Приятели "

И ние сме изцяло съгласни с нея
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР