Преди няколко седмици стана ясно, че Джиджи Хадид очаква първото

...
Преди няколко седмици стана ясно, че Джиджи Хадид очаква първото
Коментари Харесай

Чудото на Рони Стридж

Преди няколко седмици стана ясно, че Джиджи Хадид чака първото си дете, а в този момент със същата щастлива вест съумя да ни изненада и още един от ангелите на Victoria`s Secret.

Роми Стридж заяви радостната новина в своя Instagram, където споделя детайлности за нейната битка да стане майка. Тя показа фотография, на която се вижда към този момент наедрялото ѝ коремче. Моделът наподобява повече от щастлива обятията на бъдещия баща Лорънс ван Люен, с който от няколко години вършат опити за бебе.

В своя пост Стридж изяснява, че не е имала цикъл близо седем години, като преди две години лекарите ѝ споделили, че има поликистозни яйчници и мъчно ще забременее по натурален път. Новината, несъмнено, я съкрушила, само че откакто почнала да прави разнообразни проучвания, открила, че тялото ѝ е подложено на голям стрес, което оказва въздействие на цикъла ѝ.

View this post on Instagram
A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on May 28, 2020 at 10:14am PDT

По думите ѝ рестриктивните мерки в храненето, тренировките за поддържане във форма и непрекъснатите пътувания са повлияли отрицателно на всекидневието ѝ. След като трансформирала фрапантно метода си на живот, като това да спортува с по-малка активност, да не се лимитира прекалено много с храните и да почива повече, Роми Стридж е съумяла да се оправи с казуса и да забременее. Признава, че доста са ѝ помогнали и акупунктурата, и натуралните добавки.

View this post on Instagram
A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on Mar 5, 2020 at 7:13am PST

Моделът се надява, че с признанието си ще вдъхне вяра на всички дами с сходни на нейните проблеми да не се отхвърлят от фантазията за бебе и да мислят позитивно.
 Джиджи Хадид, Зейн Малик и чакат ли първото си дете
Бременна ли е Джиджи Хадид

Интересни вести към звездната двойка
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР