Преди няколко месеца управляващите е трябвало да вземат мерки срещу

...
Преди няколко месеца управляващите е трябвало да вземат мерки срещу
Коментари Харесай

Ексминистър: Управляващите изпуснаха контрола над ситуацията с мигрантите

Преди няколко месеца ръководещите е трябвало да вземат ограничения против засиления трафик на мигранти. Мерките, които взима Министерство на вътрешните работи в този момент ще имат резултат, посоката е вярна, само че моят въпрос е за какво не е направено нещо преди този момент и за какво стигнахме дотук. Това съобщи в " Денят стартира " по Българска национална телевизия някогашният вътрешен министър Валентин Радев.

Ние можем да охраняваме границите си, безапелационен беше той и означи:

“През 2016 година стигнахме нула - приказвам за от 2011, когато стартира войната в Сирия, ескалация на миграционните процеси и в края на 2016, 2017, 2018 година има нулев напън. Кои бяха на власт тогава?! Бойко Борисов, Захариева, Нейнска - питайте тези хора, те са оправиха. Тоест България има потенциал. ”

Според него хората на управителни позиции в Министерство на вътрешните работи неглижираха казуса с мигрантите. Управляващите изпуснаха контрола над обстановката и са отговорни за ескалацията, акцентира още веднъж Радев.

По думите му нямаме потребност от нова ограда по границата, само че е неотложно оборудването, построено сега, да се поддържа непрестанно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР