Преди няколко месеца сериалът на Кевин Харт - Die Hart,

...
Преди няколко месеца сериалът на Кевин Харт - Die Hart,
Коментари Харесай

Кевин Харт ще продължи с опитите да бъде екшън звезда

Преди няколко месеца сериалът на Кевин Харт - Die Hart , беше пуснат в Quibi. Беше ни доста забавно, тъй като всеки епизод е под 10 минути, а и артистът е измежду обичаните ни комици.
 Quibi, късите сериали и какво знаем за новата стрийминг платформа
Стрийминг платформа, която трансформира играта

Quibi - какво съставлява и какво ѝ е особеното

В Die Hart Кевин Харт играе фикционална версия на самия себе си. Той още веднъж е сполучлив комик, само че му е писнало хората да го одобряват единствено като индивида със смешките, тъй като мисли, че може да бъде екшън звезда.

И му се отваря сходна опция, само че за задачата би трябвало да премине през учебно заведение за екшън звезди, където да научи главните похвати на занаяти. Излишно е да споделяме, че тъкмо тази част е най-смешна, тъй като се случват какви ли не дивотии.

на Сеп 18, 2020 в 2:57 PDT

Няма да издаваме повече за сюжета, тъй като ненавиждаме спойлерите по този начин, както вампирите ненавиждат чесъна. За наша и всеобща наслада към сериала е имало задоволително интерес и Quibi са го възобновили за втори сезон. Според стрийминг платформата, точно Die Hart е бил най-гледаният им сериал това лято.
 Die Hart, Кевин Харт, Джон Траволта, Натали Еманюел и филмов откъс на сериала за Quibi
Как се става екшън звезда

На какво Джон Траволта учи Кевин Харт в Die Hart

Вторият сезон ще се споделя Die Harter , само че за момента не знаем в каква тенденция ще се развие той. Не е ясно и по кое време ще стартират фотосите му, само че несъмнено ще го чакаме с неспокойствие. Надяваме се и че Натали Еманюел още веднъж ще е част от него.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР