Преди няколко години бе публикувано проучване, което показа, че 86%

...
Преди няколко години бе публикувано проучване, което показа, че 86%
Коментари Харесай

Спечелете уважението на вашия екип в 6 лесни стъпки

Преди няколко години бе оповестено изследване, което сподели, че 86% от служащите имат вяра, че са по-продуктивни, в случай че харесват шефа си. За страдание, друго проучване откри, че 75% от чиновниците считат срещите и диалозите с шефа за най-лошата част от тяхната работа.

Изводът от тези резултати е, че в случай че вашите чиновници са удовлетворени от работата си с вас, те ще бъдат по-продуктивни и окуражени да дадат всичко от себе си за вас и вашата компания.

Това са 7 извънредно ефикасни навика за спечелването на благосклонностите, уважението и лоялността на вашите чиновници. Изпробвайте ги!

1. Бъдете положителни и естествени

Когато сте оптимистично настроени и подхождате с позитивизъм към хората, които работят с вас, те ще бъдат по-склонни да ви отвърнат по същия метод, трансформирайки атмосферата на работното място в здравословна и градивна. Както отрицателната, по този начин и позитивната сила е заразителна. От вас зависи коя от двете ще предадете на вашите сътрудници.

2. Покажете им, че ви е грижа

Покажете, че в действителност ви е грижа за благополучието и щастието на членовете на вашия екип. Като водач вие имате способността да вдъхновявате вашите чиновници и да изградите фирмена просвета, която ги кара да бъдат ангажирани и отдадени на своята работа.

3. Не плашете чиновниците си

Бъдете отворени и налични за вашите чиновници и ги насърчавайте да показват свободно своите хрумвания, оферти и противоположна връзка, било то положителна или отрицателна. Когато показвате с думи и дейности, че цените мнението на вашите чиновници, вие елементарно ще спечелите тяхното почитание и преданост.

Продължава на страница 2.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР