Преди няколко дни влогърът Слави Панайотов качи в канала си

...
Преди няколко дни влогърът Слави Панайотов качи в канала си
Коментари Харесай

Слави Панайотов, The Clashers и войната между един влогър и държавата

Преди няколко дни влогърът Слави Панайотов качи в канала си в YouTube следващото клипче. То обаче се различаваше като наличие от останалите му.

The Clashers, както се споделя канала на Панайотов, има над 600 000 клиенти и се радва на огромен интерес измежду подрастващите и младежите. Във въпросния по-различен клип влогърът сподели по какъв начин е осъществил самодейност за изкачването на най-високия връх на Балканския полуостров - Мусала.

По думите на Слави Панайотов над 15000 души са се присъединили в покоряването най-високия връх в страната. Поводът пък е бил достигането на 500 000 клиента на канала му в YouTube.

Около въпросното нанагорнище се подвигна страховит звук, тъй като от Национален парк " Рила " желаят да глобят Панайотов поради проведеното нанагорнище на Мусала, който влиза в територията на парка. Глобата ще бъде в размер на сред 500 и 5000 лева

Влогърът, несъмнено, не счита, че е отговорен и е направил нещо нелегално или неправилно, тъй като не е продавал билети или взимал пари от хората. Ето за какво в последното видео в канала му разгласи, че ще провежда спокойно протестно шествие от Министерски съвет до Парламента.

Шествието ще има за цел да се обърне внимание на законите за националните паркове в страна и смяната им, с цел да не се стига до сходни санкции.

Все още не е ясно дали митингът ще се състои, тъй като Панайотов първо желае да разбере дали почитателите му ще го поддържат в това начинание.

В края на видеото Слави Панайтов разгласи, че всеки, който желае, може да му помогне в събирането на тези 5000 лева, с които се чака да бъде санкциониран. Това малко ни изненада, тъй като огромна част от почитателите му са деца. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР