Преди няколко дни в града бе разкрито още едно тежко

...
Преди няколко дни в града бе разкрито още едно тежко
Коментари Харесай

Ето Как Успяха Да Изловят Здравко, Който Уби Жестоко Милионерката Виолета По Поръчка На Сина Й!

Преди няколко дни в града бе разкрито още едно тежко закононарушение с 10-годишна отминалост. Точно преди седмица полицията задържа 32- годишният пловдивчанин Здравко Дечкин.

Срещу него е повдигнато обвиняване, че той е директният причинител на убийството на милионерката Виолета Балабанова, наръгана с нож на 30 септември 2009 година

Жената е прободена на 5 места и ограбена, а 8 дни по-късно издъхва в болничното заведение. Нападението е осъществено по поръчка на сина ѝ Георги Балабанов, който няколко години по- късно умира в злополука. След гибелта на дамата той е разпитван неведнъж, само че криминалистите не могат да открият улики, които да го свържат с нападението. Разследването от дълго време натрупа прахуляк в архивите на полицията, когато Дечкин попада по случайност в полезрението на криминалистите.

Преди няколко месеца Дечкин, който е шеф на билярд клуб " Академи " в търговски компекс " Гранд ", назначил за сервитьорка малолетно момиче. При инспекция обаче нарушаването било разкрито и против него било формирано досъдебно произвеждане. При разпита служителите на реда му свалили отпечатъци и ги пуснали през системата. И тогава разбрали, че са блъснали джакпота. Един от отпечатъците на на Дечкин съвпадал с отпечатък, открит на мястото на престъплението на ул. " Софроний Врачански ". Последвали още няколко разпита и в последна сметка криминалистите съумели да го накарат да проговори.

В петък Окръжният съд задържа под стража обвинения.

Парадоксалното е, че убийството е могло да бъде разкрито още преди 10 години, само че тогава Дечкин въобще не е бил разпитван в полицията. Което е повече от необичайно, защото той е бил един от най- околните приятелите на сина на жертвата Георги Балабанов. Разпечатките, направени на мобилния телефон на Георги, още тогава демонстрират, че двамата са общували всекидневно.

Още тогава служителите на реда подозират капризният правоприемник, защото при нападението е взета чантата на майка му, в която тя носи със себе си нотариалните актове за всички свои парцели. Балабанов е единствен правоприемник и само той има претекст за жестокото закононарушение. Но 23-годишният тогава Дечкин минава сред капките и години наред живее несмущаван. Досега.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР