Преди няколко дни от канала на планета беше промотиран новия

...
Преди няколко дни от канала на планета беше промотиран новия
Коментари Харесай

Нечуван скандал разтърси чалгата из основи! Тийнейджърките Десита и Сузанита за захапаха жестоко заради Галин!

Преди няколко дни от канала на планета беше промотиран новия план на Галин- „ Texas Place “, в който изненадващо присъединяване имат новоизлюпилият се рапър – Adnan Beats и 17-годишната -Dessita.

Последната  закупи изключителна известност в интернет пространството и по-специално – в Instagram с клипчетата си на кавъри, както и с близкото си другарство с голям брой родни звезди.  Тийнейджърите били луди по нея след промоцията на клипа с Галин, рейтингът й скочил още по-рязко, а суперлативите не спирали да се сипят. Това се оказало и повод за експлоадирането на “скандалната” Сузанита.

Според наши източници, часове след премиерата на Texas Place, тя се нахвърлила свиреп против новата си “колежка” с обяснението, че й е откраднала присъединяване в плана.

По първичен план песента  е трябвало да бъде дует  между Галин и Сузанита, само че в последния миг Фараона на фолка се изнервил на несериозното и  несъответстващо поведение на щерката на Орхан Мурад  и без никакви пояснения я зачеркнал от проектите си, насилствено споделят наши източници от музикалните среди.

Сузанита не серпантина да се звездее и да се взима на съществено, а на всичкото от горната страна изригнала и поради присъединяване на Аднан. Публична загадка е, че двамата са имали освен това от другарски връзки преди време, само че по-късно се разделят с гръм и тропот и сега не могат даже да стоят в една стая.  15-годишната не могла да одобри обстоятелството, че и той ще намаже популярност около Галин, а откакто схванала и че  мястото й се заема от къде-къде по-кадърната и свежа Десита, почнала да подвига още по-зверски кавги.

Част от проекта й за “отмъщение” дори  бил да се прави, че няма концепция коя е Десита и тя не съставлява никаква опасност за нея, като даже демонстративно я изтрила от Instagram и отхаресвала всички фотоси до в този момент.

Не е загадка, че участията на Сузанита са спаднали драстично след последния й музикален неуспех и несъответстващото й отношение към работата. Заведенията не желали да я канят, тъй като нямала положителни песни, а и към този момент не била толкоз забавна на хората. Хормонът и новото гадже тресели крепко Сузи и никой не можел да излезе на глава с нея, а тя се мислила за певица на годината.

По всичко наподобява, че Десита е подготвена да се трансформира в “новата тийн звезда” и това не стопира да нервира скандалджийката. Едната разполага с чист имидж и приятелско отношение към всички, а другата не стопира с обществените си изцепки. Едната се е съсредоточила напълно върху фантазията си за музикална кариера, а другата не стопира да сменя гаджетата си като носни кърпички и да се татуира от глава до пети, макар възбраната на родителите си и нежната си възраст.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР