Преди няколко дни Мегз разтърси социалните мрежи с брутални кадри

...
Преди няколко дни Мегз разтърси социалните мрежи с брутални кадри
Коментари Харесай

Разберете какво обеща кмета на Елин Пелин на Мегз и Гала

Преди няколко дни Мегз раздруса обществените мрежи с брутални фрагменти на тровени с антифриз кучета от град Елин Пелин. На видеото се вижда по какъв начин животните безусловно се гърчат и умират в пъклен страдания.

Каканашева се закани, че ще направи всичко допустимо, с цел да даде публичност на случая. Целта й е причинителите да се изплашат, да знаят, че не могат да правят ненаказано сходни несгоди и да спрат да го вършат.

Разбира се, когато упоритата Мегз си сложи цел, тя е способна да обърне земята, само че да я гони до дъно. Днес Каканашева беше посетител в предаването "На Кафе ". Тя освен даде оптималната гласност на казуса от ефира на Нова Телевизия, само че и екипът "На Кафе " стигна още по-далече. Кметът на града беше включен в жива връзка и непосредствено беше принуден да даде пояснение за протичащото се.

Видимо смутени от управата на града се пробваха да се извинят с това, че казусът е народен и че те не могат да се оправят с него сами. Екипът сподели още шокиращи фотоси от фейсбук групи в града, на които хора се уговарят по какъв начин да избиват животните. Кметът се опита още веднъж да се оправдае, че това най-вероятно са смешки. Гала незабавно репликира, че сходни смешки на фона на фрагментите на избиваните животни са неприемливи.



В последна сметка, притиснати от обстановката, публичността и всеобщото неодобрение, управлението на града даде обещание, че повече няма да позволен сходни зверства. Те още дадоха обещание да кастрират кучетата в града и даже да изградят локален подслон. Предстой да забележим дали ще изпълнат обещанието си.

Мегз и Гала приканиха феновете за персонална отговорност и хуманно отношение към животните. Те споделиха, че се надяват Елин Пелин да е началото и един добър образец за дейна битка с казуса, написа Hotarena.net

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР