Преди няколко дни, както повеляват традициите зад Океана, приятелките на

...
Преди няколко дни, както повеляват традициите зад Океана, приятелките на
Коментари Харесай

Меган Маркъл получи бебешки подаръци в синьо. Дали не чакат момче?

Преди няколко дни, както повеляват традициите зад Океана, приятелките на Меган й проведоха бебешко празненство.

Обратно на нашите обичаи, при които за бебето не се купува нищо преди да се роди (доста непрактично вярване, поради потребността да има всичко належащо за бебето), в Америка вършат противоположното.

Там приятелките се събират и подаравят най-необходимото за бъдещото бебе, обсипват майката с позитивна сила и обятия и чакат умерено бебето да пристигна на бял свят.

Когато пристигна време за бебешко празненство, полът на бебето към този момент се знае и гостите подаряват съответните по цвят дрешки и такъми.

 меган маркъл Getty/Guliver

Ето за какво огромният наследник пакет, който носеше една от приятелките на Меган в Ню Йорк разбуни духовете от единия до другия завършек на света или най-малко измежду тези, които живо се интересуват от живота на кралското семейство.

Комедийната актриса Абигейл Спенсър е отишла на празненството на Меган с торба, от коят се подавали опаковани в синьо дарове.

Дали тази нейна непредпазлива стъпка не издава една от най-добре защитаваните секрети в кралското семейство – какъв е полът на бебето?

Честно казано, ние въобще не можем да си представим какво да е мълчиш девет месеца и да не се издадеш по никакъв метод момченце ли чакаш или момиченце.

Самият принц Уилям имаше проблем с пазенето на тайната, когато чакахме принц Луи да се роди. Припомнете си тук >>>

 меган маркъл Getty/Guliver

Сега ни остават единствено два месеца до момента в който разберем дали синята опаковъчна хартия е била подсказва или в противен случай – за илюзия на съперника, т.е на публицистите и папараците ;)
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР