Преди няколко дни изложението Gamescom 2019 за първи път бе

...
Преди няколко дни изложението Gamescom 2019 за първи път бе
Коментари Харесай

Най-важните нови заглавия от откриването на Gamescom 2019

Преди няколко дни ревюто Gamescom 2019 за първи път бе намерено с въвеждащо събитие, на което бяха показани филмови откъси на много предстоящи игри. Вече ви показахме част от тях, а в този момент продължаваме с още заглавия.

Everspace 2



Първият Everspace предложи забавна комбинация от ролеви детайли и галактически екшън. Продължението на играта се чака през 2021 година! Това май е първата оповестена игра за 2021-ва.

FIFA 20



Радвайте с е футболни почитатели, задава се нова FIFA. Не че с особена изненада. Не сме най-големите почитатели на поредицата, само че оценихме анимациите.

Disintegration



Disintegrtation е нов шутър от Макръс Лето – един от създаделите на Halo. Заемките от хитовата поредност са повече от явно. Също по този начин, в случай че не прочетете заглавието, то през първите секунди може да си помислите, че гледате филмов откъс на Destiny.

Gylt



Gylt ще е извънредно заглавие за Stadia и по тази причина е малко необичайно, че то бе измежду показаните по време на откриването на Gamescom, а не на презентация на Гугъл, която се състоя безусловно часове по-рано. Това обаче това не е толкоз значимо, защото играта наподобява обещаващо.

Destiny 2: Shadowkeep



Ето я и самата Destiny. Разширението за втората част на играта носи името Shadowkeep и се чака след няколко седмици.

Erica: An Interactive Thriller



Това може би е първата високо-бюджетна кино игра (т.е. снимана е с камера). За пръв път разбираме освен това за заглавието от Paris Games Week 2017, като то към този момент е на пазара.

Port Royale 4



Мина съвсем десетилетие след последния Port Royale. Таймингът е интересн, защото тази година година нова част на поредицата Anno – Anno 1800. Въпреки това сис трува да се означи, че филмовият откъс на Port Royale 4 бе е един от най-креативните. В него се наблюдава ориста на буре с ром, което бива натоварено на транспортен съд, по-късно пада в океана и в последна сметка отива за строителен материал в разрастваща се колония.

Iron Harvest



Iron Harvest е тактика в действително време, чието деяние се развива различна версия на 20-те години а предишния век, където човечеството е основало огромни крачещи бойни машини – " мехове " (mechas). Това май е най-важното, което би трябвало да знаете за играта...
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР