Преди няколко дни Георги Чиликов напусна поста старши треньор на

...
Преди няколко дни Георги Чиликов напусна поста старши треньор на
Коментари Харесай

Чиликов разясни защо е напуснал Черноморец

Преди няколко дни Георги Чиликов напусна поста старши треньор на Черноморец (Бургас). Той призна, че аргументите за това са организационните проблеми и проблемите с базата. Ето какво съобщи още Чиликов:
 Чиликов изненадващо напусна Черноморец Чиликов изненадващо напусна Черноморец
„ Няма да встъпвам в детайлности. Но аргументите, заради които към този момент не съм старши треньор на Черноморец Бургас, са свързани с организационни проблеми и такива с базата, на която играем. Отборът върви доста добре спортно-технически и му поисквам да продължи да е първи в групата, само че не съм склонен да се реалокира от Бургас и да домакинстваме в Долно Езерово. Аз се върнах в родния ми град, с цел да може всички дружно да възродим футбола в него и желаех да продължим да играем и да радваме почитателите от град Бургас, само че по разнообразни аргументи, най-много финансови, би трябвало да се реалокират семействата отвън Бургас на терена в Долно Езерово. С това не съм склонен “, съобщи експертът пред “Дспорт ”.

„ С оглед на упоритостите, които имахме - завръщане в професионалния футбол, в Долно Езерово няма по какъв начин да получим лиценз за това равнище. Ясно е, че наемите порастват, само че с разговор можехме да останем въз основата на Черноморец. Условията за тренировки няма да са същите и мотивацията на играчите несъмнено няма да е както до момента. Съжалявам, че някои футболисти ги подведох и пристигнаха в Черноморец поради мен. Вярвам във възраждането на бургаския футбол и поисквам триумф на тима “, добави досегашният ментор на Черноморец Бургас.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР