Преди няколко дни бившият шампион на UFC, Тито Ортиз отправи

...
Преди няколко дни бившият шампион на UFC, Тито Ортиз отправи
Коментари Харесай

ММА легенда пусна промо за битката си с Майк Тайсън

Преди няколко дни някогашният първенец на UFC, Тито Ортиз насочи предизвикателство към легендата Майк Тайсън. Ортиз желае да създадат тази борба, тъй като и двамата са митове и ще привлекат вниманието на почитателите. 45-годишния някогашен първенец на UFC в полутежка категория се намира в серия от 3 следващи победи в ММА и за последно събмитна Алберто Дел Рио в края на предходната година.

Той се хвали, че побеждава конкуренцията в последните няколко години и желае да опитва да покори и Тайсън. Ортиз не знае дали ще е в ММА или в бокса, само че без подозрение е подготвен да се бие. Ето какво показа в изявление Ортиз за възможен пердах с Тайсън:
" Гледах по какъв начин Майк Тайсън тренира с един от моите някогашни треньори. Тайсън излгеждаше като преди и беше бърз и мощен. Изненадах се, че ще се завръща и няколко дни по-късно получих позвъняване, в което ме питаха за пердах с Майк Тайсън. Това е шанса на живота ми и несъмнено съм в играта за този пердах.
Не знам дали ще бъде ММА или бокс. Трябва да получим позволение от комисията. Боксирам се от 20 години и уменията ми се усъвършенстват. Не съм на неговото равнище, само че той не е удрян в последните 15 години. Мен ме удряха и съумях да подчиня всички, с които се бих през последните години. "


mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР