Преди месеци писахме, че актьорът Франки Мюниц скоро ще стане

...
Преди месеци писахме, че актьорът Франки Мюниц скоро ще стане
Коментари Харесай

Изненада! Красавицата на Малкълм го дари с първа рожба, актьорът е на седмото небе от щастие

Преди месеци писахме, че артистът Франки Мюниц скоро ще стане баща за първи път. Тази вест е към този момент факт, а Франки, който публиката познава като Малкълм от едноименния сериал, заяви в стори в Инстаграм, че му се е родила рожба.

В малко видео Франки разказва какъв брой е благополучен и какъв брой доста обича бебето си и брачната половинка си Пейдж. Припомняме, двойката заяви, че им следва да станат родители с видеоклип в YouTube в края на септември 2020 година В него описаха, че Пейдж е имала компликации при забременяването, само че са щастливи, че всичко това е отминало. Днес те се радват на крепко момченце, а майката също е добре. 

Виж още:

Франки показа, че през последните четири години и половина с Пейдж са минали през невероятни неща. " Пътувахме по света, наслаждавайки се на всички тези благоприятни условия, които се дават един път в живота. И въпреки към момента имаме вяра, че дребните моменти ни вършат най-щастливи, нищо не може да се съпостави с това да чуеш по какъв начин бие сърцето на твоето бебе ", показа още Франки. " Сега обаче за първи път ни се случва същинско знамение. От мига, в който чух по какъв начин бие сърчицето на нашето бебе, започнах да трансферирам имена и бъдещи благоприятни условия. "

На този стадий Мюниц не разкри какво е името на новороденото им момченце.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/frankiemuniz4/ https://www.instagram.com/pogmuniz/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР