Преди малко повече от 3 седмици се роди Амая -

...
Преди малко повече от 3 седмици се роди Амая -
Коментари Харесай

Майка от 3 седмици, а вече с тяло на модел?! Каква е тайната на Теа Минкова?

Преди малко повече от 3 седмици се роди Амая - дъщеричката на инфлуенсърите Наум Шопов и годеницата му Теа Минкова. Което значи и още нещо - Теа е майка от 3 седмици, а равносметката наподобява по този начин:

Виж още: Как се трансформира денят на бременната в 9-ия месец? Ето и версията на Теа Минкова

Повечето от вас ще си кажат, че Теа в действителност наподобява по-добре, в сравнение с доста дами, които не са раждали, и ще са прави, само че има доста аргументи за това. Като начало, Теа качи едвам десетина кг по време на бременността си.

Виж още: Джулиана Гани разгласи пола на бебето! Но има и нещо друго ново към нея и Найденов

Както дамите знаят, огромна част от качените килограми си " отиват " още с раждането, а и кърменето оказва помощ за процеса. Освен това Теа беше дейна до последните дни на бременността си - тя тренираше в нейното начало, а към края ходеше интензивно пешком. 

Виж още: Звезден бейби взрив през 2019 година! Ето кои БГ звезди станаха родители за първи път!

В мнения под първата фотография Теа признава, че грижите за тялото дават резултат в този момент. Тя споделя още, че са ѝ се появили и малко стрии, само че пък какво е тигър без райета. Освен това признава, че не прави нещо особено, с цел да смъква килограми. Единствено е изключила някои храни от менюто си, само че само поради кърменето.

Виж още: Раждала ли е въобще Теа Минкова? Младата майка шашна всички със фотография

А коледните празници за младото семейство бяха в действителност вълшебни и фотосите, които споделиха с почитателите си, излъчват доста, доста топлота. Като тази да вземем за пример, " три генерации любов ":

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР