Преди известно време на Юлия са и предсказали, че съвсем

...
Преди известно време на Юлия са и предсказали, че съвсем
Коментари Харесай

Юлия И Михаил От „Женени От Пръв Поглед“ Събраха Погледите На Цяла България!

Преди известно време на Юлия са и предсказали, че напълно скоро ще се омъжи и ето, че това се случи. Щастливата младоженка даже към този момент е подготвена да роди деца на своя брачен партньор. „ След 9, не, хайде да не са 9, 11-12 месеца “, нетърпелива е Юлия да стане майка от Михаил. Булката съблюдава и обичая с ритането на менчето, а той предсказа на новата двойка не едно, а цели две деца, може би близнаци.

Юлия и Михаил харесваха доста на феновете и те ги дефинираха като „ първата същинска двойка “ в „ Женени от пръв взор “. В мненията в формалната страница на предаването във Facebook заваляха хиляди благи пожелания за новото семейство. „ Това са първите същински целувки в предаването. Дано им потръгне “, „ Екстра са! Паснаха си! Готини са! “, „ Тази двойка ми се коства, че ще е най-успешната и за двата сезона “, „ Много сладка двойка. И двамата са огромни чаровници, нека си паснат и в живота “, „ Първите ми усещания са позитивни “, „ Много ми харесаха! Прекрасна двойка! Дано им се получи! “, са дребна част от позитивните мнения на почитателите на шоуто.

Не липсват обаче и фенове, които отдават всичко на алкохола и на това, че булката е пийнала малко повече от нужното, написа разкрития.

Повечето фенове обаче се надяват, че тази двойка ще остане дружно и ще сътвори същинско семейство и отвън камерите на предаването. Да не забравяме, че булката желае деца от брачна половинка си още след първата среща. Остава единствено да следим по какъв начин ще се развоят нещата отсега нататък.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР