Преди големия си концерт вчера Есил Дюран беше на гости

...
Преди големия си концерт вчера Есил Дюран беше на гости
Коментари Харесай

Есил Дюран: Аз съм едно обикновено момиче от турската махала на Хасково

Преди огромния си концерт през вчерашния ден Есил Дюран беше на посетители в " COOLt " и показа по какъв начин звучат най-хубавите ѝ шлагери в нов аранжимент, компромис ли е бил поп фолкът и други откровени въпроси.

Певицата приема този собствен концерт като сбъднато предпочитание, което тя е декларирала пред вселената. " Луда съм, че те обичам ", " Тя ", " Как желая " и още доста части, познати на публиката, в този момент са със напълно разнообразни аранжименти.

" Винаги се тормозя, че комплицирам публиката с тази моя музикална шизофрения. Не тъй като не се намирам, просто съм многоцветна " - откровена е певицата.

" Много от хората ме подценяват и аз изобщо не се наскърбявам. Обидите са за децата, възрастните разсъждаваме по друг метод. Това значи, че аз към момента би трябвало да поработя в тази посока. Никой не е задължен да има толкоз богата музикална просвета, колкото на мен ми се желае. Когато видиш, че някой те подценява, постарай се да го спечелиш. Мен това ме движи. "

За концерта си Есил Дюран работи с доста други известни музиканти. Есил прави своя избор за музиката и тя признава, че в взела най-хубавото от гилдията.

" Аз съм едно момиче от турската махала на Хасково. Бях наясно с тези обстоятелства и със себе си, с цел да знам по какъв начин тъкмо да се нареждам в тази комплицирана музикална атмосфера. Взех най-хубавото от гилдията и мисля, че това е най-хубавото. Обръщам повече внимание на визията и шоуто. "

Изразът " Не мога повече " би трябвало да изчезне от нашия речник " - безапелационна е тя. Забранила е думата " не мога " в дома си, тъй като съгласно нея това значи, че на половина не си съумял.

Най-много се опасява и тормози от простотията в жанра. Поп и джаз изпълнителката е откровена, че не може да се бори с хора, които включват безсрамие и лакти, когато се пробват да се наложат.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР