Преди години Мерилин Монро признава, че си ляга в спалнята

...
Преди години Мерилин Монро признава, че си ляга в спалнята
Коментари Харесай

Какво трябва да знаем за ароматите и как да изберем перфектния парфюм: за любимата жена, за мама или просто за себе си

Преди години Мерилин Монро признава, че си ляга в спалнята единствено с няколко капки парфюм. Защото парфюмът е фактически една от най-красивите и отличаващи облекла за дамата.

Но кое прави ароматите толкоз магнетични, с цел да бъдат те едни от най-предпочитаните и търсени дарове за обичаната жена, за мама или просто за себе си? И каква е тайната на добре подбрания мирис?

Всъщност е много потребно да познаваме уханията, с цел да създадем най-хубавия избор, когато решим да зарадваме себе си или наш непосредствен. И да не вършим неточности, несъмнено, освен при покупката, а и при използването и метода предпазване.

Има ли мода измежду парфюмите и кои нотки са най-предпочитани? Каква е разликата сред парфюм, парфюмна вода, тоалетна вода и одеколон? Кои са най-трайните аромати и кои – най-летливите? Имат ли ароматите и лечебни свойства? По всички тези въпроси, в навечерието на 8-ми март, сътрудниците от „ Новите родители “ беседват с Асен Дешев, брандмениджър на парфюмерийни марки в „ Козметик плюс “.

Приятно слушане!

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР