Преди години Ахмед Доган беше казал, че би се върнал

...
Преди години Ахмед Доган беше казал, че би се върнал
Коментари Харесай

Пеевски издържа всички тестове и покрива всички критерии, за да бъде новият председател на ДПС

Преди години Ахмед Доган беше споделил, че би се върнал като действен началник, единствено в случай че е застрашена партията или България.
С това припомняне стартира разбора си пред БНР журналистът Илхан Андай и посочи:

" Не мога да проучвам кое от двете е повече застрашено, а може би и двете ".
В коментар за протичащото се в Движение за права и свободи, той акцентира, че Доган е липсвал на българската политическа сцена:

" Последните 5 парламентарни избори и последвалите комплицирани пазарлъци като че ли разкриха глада на всички политически сили за този жанр на Доган. Което пък го задължаваше да помогне на своите, които не можеха да реализират оня резултат, който Доган им спускаше като квота, която да бъде като виза за влизане във властта ".

Делян Пеевски устоя всички проби и покрива всички критерии, с цел да бъде новият ръководител на Движение за права и свободи, безапелационен беше Илхан Андай.

" Той покрива и критериите за министър председател с ролята си в Народното събрание и взаимните си начинания в партиите от сглобката по конституционните промени. Ако напишем лист с имена на евентуални министър председатели и ангажираме социолози, които да работят на терен независимо, бъдете сигурни, че Пеевски ще стигне до доста високи проценти. Отрицанието на Движение за права и свободи от по-ранни години като че ли е отминало и хората повече мислят с цената на горивата и с това какъв брой цялостен им е хладилникът ".

Илхан Андай уточни, че забавен сигнал ще бъде това кой ще води съвещанието на Централното оперативно бюро на Движение за права и свободи идващия вторник.

Журналистът изрече съмнение, че подалият оставка от председателския пост в Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ ще напусне и Народното събрание.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР