Преди година Евандро подписа с Локомотив Пловдив. Началото на “Лаута

...
Преди година Евандро подписа с Локомотив Пловдив. Началото на “Лаута
Коментари Харесай

Халф на Локо Пд: Сега мога само да се забавлявам

Преди година Евандро подписа с Локомотив Пловдив. Началото на “Лаута ” бе мъчно за него и се наложи да премине чартърен в Спартак Варна, където игра напролет. Соколите обаче изпаднаха от елита.

От началото на новия сезон 27-годишният бразилецът се завърна при смърфовете и последователно се трансформира в главен състезател в селекцията на Александър Томаш. Той работи в средата на терена.

„ Всъщност съм дясно и ляво крило, а се е случвало да бъда и централен нападател. Това са позициите, на които съм употребен най-често в кариерата ми. Сега обаче треньорът ме сложи в халфовата линия и си признавам, че се усещам добре. Щастлив съм, когато съм на терена. Отборът ни е добре интегриран, упражняваме доста и знаем какво да вършим на терена “, споделя Евандро пред „ Тема Спорт “.

Относно акомодацията си той прибавя:

„ В началото е друго. Попадаш на друг вид футбол, друга страна и нова просвета. Това сигурно малко повлиява. Не мога да кажа, че беше доста мъчно, само че въпреки всичко имах потребност от време. Но акомодацията е извънредно значима. Смятам, че това е зад тила ми и в този момент мога единствено да се развличам и да давам най-хубавото от себе си, с цел да побеждаваме и радваме нашите почитатели “, прибавя бразилецът, който споделя, че Александър Томаш е един от най-хубавите треньори, с които е работил.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР